Retourbeleid

We hanteren een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat je 14 dagen na ontvangst van je artikel een retour kunt aanvragen.

Om in aanmerking te komen voor een retour, moet je artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels, en in de originele verpakking. Je hebt ook de bon of het bewijs van aankoop nodig.

Om een retour te starten, ga je gewoon naar onze contactpagina en vertel je ons het exacte probleem zodat we het retour-/terugbetalingsproces kunnen starten.

Je kunt altijd contact met ons opnemen voor eventuele retourvragen.

Schade en problemen
Controleer alsjeblieft je bestelling bij ontvangst en neem direct contact met ons op als het artikel defect is, beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en het kunnen oplossen.

Als je beschadigde producten ontvangt, zorg er dan voor dat je zo snel mogelijk contact met ons opneemt en stuur ons een video op ons mailadres: Klantenservice@fervore.nl  Zo kunnen we het probleem voor je oplossen.

Omruilingen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt terug te sturen, en zodra de retour is geaccepteerd, een aparte aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

Terugbetalingen
We zullen je op de hoogte stellen zodra we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, en laten je weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Als deze is goedgekeurd, wordt het bedrag automatisch teruggestort op je oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling verwerkt en deze op je rekening laat verschijnen.