Retourbeleid

Laten we samenwerken voor een duurzamer milieu! Neem eerst contact met ons op voordat je een retour stuurt, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

Retourvoorwaarden:

Tijdlijn voor retournering: De goederen moeten binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd.

Verantwoordelijkheid van de verzender: Let op, als verzender ben je verantwoordelijk. Ongeveer 20% van de retourzendingen leidt tot problemen waarbij we geen terugbetaling kunnen verwerken. Bereid je hierop voor voordat je verzendt.

Traceerbaar verzendbewijs: Stuur het verzendbewijs met een traceerbaar track & trace-nummer naar info@fervore.nl. We kunnen pas een terugbetaling verwerken nadat het trackingnummer aangeeft dat het pakket is bezorgd.

Melding van retournering: Retourneringen dienen schriftelijk via info@fervore.nl aan ons te worden gemeld.

Staat van de goederen: De goederen moeten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking zijn. Bij schade dien je dit direct te melden inclusief foto’s.

Doorverkoopbaarheid: De goederen moeten door ons weer verkoopbaar zijn.

 

Uitgesloten van retour en terugbetaling:

Op maat gemaakte goederen en speciale bestellingen kunnen niet worden geretourneerd.

Artikelen van persoonlijke aard en items die om hygiënische redenen niet kunnen worden teruggestuurd (zoals ondergoed, lingerie, panty’s, hoofdtelefoons en verzorgingsproducten).

Goederen die na 14 dagen na ontvangst zijn geretourneerd.

 

Opmerkingen en voorwaarden:

De kosten voor het retourneren van je bestelling zijn altijd voor rekening en risico van de koper. Retourkosten worden niet vergoed.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor foutieve adressen of problemen tijdens het verzendproces. We behouden ons het recht voor om geen terugbetaling te verlenen.

Zorg ervoor dat de artikelen in goede staat verkeren en aan alle voorwaarden voldoen voordat je ze retourneert.

Terugbetaling vindt plaats binnen 14 werkdagen na ontvangst van het retour bij de leverancier.

Het verzendbewijs met traceerbaar track & trace moet naar ons worden gestuurd naar info@fervore.nl, bij voorkeur door te antwoorden op het eerdere e-mailcontact.