FAQ

Q: Kan ik het item retourneren als het niet voor mij werkt?

A: Ja hoor! Als je product beschadigd is of niet werkt zoals beschreven, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van het product contact met ons op en je krijgt 100% van je geld terug.

Uitzonderlijke ondersteuning. U kunt contact met ons opnemen door hier uw bericht te sturen: info@fervore.nl

Q: Hoe kan ik de status van mijn bestelling controleren?

A: Je ontvangt direct na het plaatsen van je bestelling je ontvangstbewijs per e-mail. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je je trackingnummer. Op elk moment langs de weg kun je dit nummer gebruiken om te zien waar je pakket zich bevindt door naar onze pagina Track Order te gaan.

Q: Bieden jullie een kwaliteitsgarantie voor alle verkochte producten?

A: Absoluut! Als je het product niet leuk vindt of schade aan het product ontdekt, neem dan onmiddellijk contact met ons op! We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je de beste winkelervaring hebt. Je kunt eenvoudig contact met ons opnemen en we zullen het voor je oplossen!

Q: Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

A: We handelen klantenservice af via e-mail. Klik hier om een chat met ons te openen en laat ons weten of je vragen of zorgen hebt.

Q: Bieden jullie een terugbetaling als ik het product niet leuk vind?

A: Absoluut! We bieden een volledige terugbetaling van je bestelling als je het product niet leuk vindt of als het niet bij je levensstijl past. Neem gewoon contact met ons op en we zullen het voor je oplossen.

Er is geen nadeel. Onze klanten blijven melden hoeveel het hen helpt in hun dagelijks leven!

Q: Hoe bestel ik op jullie website?

A: Selecteer eenvoudig het bovenstaande aanbod en klik op de knop 'Nu kopen'. Vul je verzend- en factuurgegevens in en we zullen je bestelling zo snel mogelijk naar je verzenden! Betalen is beveiligd via Paypal - Mastercard - Visa - AMEX - Ideal - Bancontact.

Q: Wat is de levertijd van jullie producten?

A: Onze levertijd is 7-14 dagen.